Houtkachel

Wat is er nu gezelliger dan een knetterend houtvuur middenin uw woonkamer? Of de geur van het brandende hout? En al dat moois in combinatie met de heerlijke warmte. Daarom is een houtkachel altijd een waardevolle investering. Naast warmte brengt het namelijk ook gezelligheid en duwt het uw energierekening omlaag. Hout is namelijk een natuurlijke brandstof die door het duurzaam aanplanten van bossen weer aangevuld wordt. Met een houtkachel bent u dus ook nog eens milieubewust bezig!
De juiste keuze van een houtkachel is natuurlijk lastig, want er zijn zoveel merken en modellen. Bij ‘t Stokertje krijgt u altijd het juiste advies.  Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van houtkachels en laten aan de hand van een stookdemonstratie zien welke houtkachel bij uw wensen past. En na aanschaf plaatsen onze gecertificeerde installatieteams zonder zorgen uw houtkachel.

Houtkachels bij ‘t Stokertje kwalitatief ijzersterk en bijzonder betaalbaar

‘t Stokertje verkoopt alle merken op het gebied van houtkachels. De keuze is daarom altijd zeer groot, variërend van de nieuwste modellen tot producten van voorgaande collecties. De houtkachels die bij ‘t Stokertje worden verkocht zijn allemaal gemaakt van ijzersterk materiaal. Dat betekent niet automatisch dat ze onbetaalbaar zijn! Sterker nog, we verkopen ook vele gebruikte modellen die intensief zijn nagekeken en de juiste garanties hebben gekregen. In de showrooms staan de meeste kachels brandend, zodat u altijd in een heerlijk warm bad aankomst.
Genoeg redenen om voor de aanschaf van uw houthaard naar een van de vele showrooms van ‘t Stokertje te gaan!